Wij wonen sinds kort in Utrecht en hebben tijdens de verhuizing onze wasmachine beschadigd, deze lekte enorme hoeveelheden water. snel maar een gegoogeld naar een witgoed reparatie bedrijf in Utrecht. uiteindelijk bij jjullie terecht gekomen. ben in ieder geval heel tevreden over de service en reparatie die is geleverd.. heel netjes een BTW bon ontvangen die ik kan declareren bij de verzekering. groetjes brenda zuurkamp

Brenda Zuurkamp

Mijn vaatwasser deed opeens helemaal niets meer, deze had ik wel nodig. (had een verjaardag gepland). Via internet gezocht naar oplossingen maar kon niet snel iets vinden, ben zelf ook niet zo handig en heb toen maar besloten om een reparateur in te schakelen. Even gebeld met dit bedrijf en de volgende dag kon er al een monteur langs komen, die heeft een diagnose uitgevoerd en de reparatie uitgevoerd. voor 65 euro was ik klaar met de reparatie. Mocht ik ooit weer problemen hebben met mijn huishoudelijke witgoed, dan neem ik zeker contact op !! (Nog bedankt Barry)

Samir Aflachoui

Wat een opluchting om een eerlijk witgoed reparatie bedrijf in Utrecht te vinden. Deze techneuten hebben mijn wasmachine gerepareerd, kosten waren viel goedkoper dan ik had gedacht!!! Ik heb het op dit moment niet heel breed en twijfelde al of ik misschie niet beter een nieuwe kon kopen. Toch maar voor deze monteurs gekozen en die is DEZELFDE dag nog langsgeweest! Heel goed! Vriendelijke meneer aan de telefoon vertelde me dat de koolborstels vervangen moesten worden, dat heeft de monteur netjes gedaan en nu werkt de wasmachine weer zoals ik had verwacht. Zeer professionele service, netjes een halfuur van te voren bellen om te zeggen dat die onderweg is en stipt op tijd!

Richard Kerkhoven