Wij houden onze reparatiekosten zo laag mogelijk, zo rekenen wij een laag starttarief van €69,-.
Hier zit een kwartier reparatietijd bij inbegrepen, dit bedrag is exclusief onderdelen.

Als onze monteur langer bezig is dan een kwartier dan rekenen wij €24,50 per kwartier.

Is uw besluit om uw apparaat toch niet te laten repareren nadat onze witgoed monteur de storingsdiagnose heeft vastgesteld? Dan wordt er alsnog 69 euro in rekening gebracht, het maakt niet uit in hoeveel minuten de storingsdiagnose is vastgesteld.

Een afspraak maken is enkele minuten geregeld, bel ons op: 030-2273250.

Gelden er dezelfde tarieven voor zakelijke klanten?

Voor zakelijke klanten wordt er een ander bedrag als starttarief in rekening gebracht, ons starttarief voor zakelijke klanten is 92,50 (incl. btw). Zakelijke klanten hebben de mogelijkheid om achteraf op factuur te betalen.

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Moet ik pinnen of kan ik ook contant betalen?

Bij ons is zowel pinnen als contant betalen de mogelijkheid, uiteraard heeft pinnen de voorkeur. Onze monteur heeft een mobiel pinapparaat bij zich.

Wasmachine reparatie Tilburg

Hoe zit het als ik mijn afspraak wil annuleren?

Een afspraak die vaststaat kan niet kosteloos geannuleerd worden. Wilt u het toch annuleren? Dan gelden onze volgende annuleringsvoorwaarden:
– binnen 24 uur betaalt u het standaardtarief van 69 euro
– binnen 72 uur betaalt u 25 euro

De annuleringsvoorwaarden zijn tot stand gekomen wegens het vastzetten van de planning. Wij hebben namelijk ook de garantie nodig dat een klus niet zomaar geannuleerd kan worden.

Jullie monteur is hier geweest maar ik was niet thuis.

Wanneer één van onze monteurs voor een gesloten deur staat is dit voor ons vervelend en zijn wij genoodzaakt 69 euro in rekening te brengen. Wij vragen u om tijd vrij te houden op het tijdstip van de afspraak.

Klopt het dat jullie geen voorrijkosten rekenen?

Wij rekenen inderdaad geen voorrijkosten, door deze extra service zijn wij uiteraard de goedkoopste witgoed reparatie bedrijf van Utrecht en omgeving. Wat wij wel rekenen is de storingsdiagnose.